2020-09-21 07:57:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egyre-másra felmerülhetnek kisebb akadályok, melyek nagyon idegesíteni fogják

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Skorpióban van. Bármihez is kezd, jó eséllyel sikereket fog elérni, sőt, most teljesülhet egy régi kívánsága! Minden ilyenkor kezdődő szerelmi kapcsolat ösztönzőleg hat ugyan, de nem biztos, hogy hosszú életű lesz.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár ön takarékos ember hírében áll, vannak napok, mint például ez a mai, amikor meggondolatlan is tud lenni. Bevásárlásnál legyen résen, nehogy többet költsön a megengedettnél, mert most szűk keretből kell gazdálkodnia.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Előfordulhat, hogy untatni kezdi a megállapodott kapcsolatok monotóniája, és hajszolni kezdi a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron… Nem érdemes fejest ugrani az új kapcsolatba, ha a régivel amúgy minden rendben!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Skorpió-hold érzékennyé teszi, ugyanakkor viszont tűpontos megjegyzésekkel vághat vissza a vélt vagy valós támadásokra. Vigyázzon, könnyen túllőhet a célon, és mélyen megbánthatja a másikat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Előfordulhatnak jogviták pénzügyi téren, különösen közös kasszák ügyében. Ne vitatkozzon, ne kiabáljon, inkább válassza szét a megoldhatót a megoldhatatlantól. Keresse önmagában a gyengeségeket, és hozza helyre a dolgokat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Skorpió-hold feszültté teszi. Akkor tud ezen az állapoton a legtöbbet javítani, ha nem engedi közel magához a problémákat. Délután csak az olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyekkel nagyon muszáj. Este korábban feküdjön le a szokásosnál.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Valami gyönyörű élményben lesz része, talán azzal az emberrel közösen, akinek annyi mindent köszönhet. Ma semmi sem billentheti ki a nyugalmából.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpió-hold nemcsak kedvez önnek, hanem egyenesen szerencséssé teszi. Természetesen nem tud mindjárt egy telitalálatos lottószelvényt varázsolni, de teljesíteni fogja olyan kívánságait, amelyekről már régen álmodott.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha valóban szereti azt amit csinál, akkor ma nemcsak komoly erkölcsi elismerésben lehet része, hanem pénzjutalomban is. Minden együtt van ahhoz, hogy jól érezze magát, az örömforrások bármelyikét válassza is.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyre-másra felmerülhetnek kisebb akadályok, melyek nagyon idegesíteni fogják. Próbálja megőrizni a nyugalmát, és bosszankodás helyett koncentráljon a megoldásra. Ha elég kitartó, a napot mégiscsak jó eredménnyel zárhatja.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne hozzon drasztikus döntéseket párkapcsolati kérdésekben. Lehangoltnak és magányosnak érezheti magát, de hamar elmúlik ez a kissé deprimált időszak. A Skorpió-hold miatt hajlamos borúsabb színben látni a világot.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha az a terve, hogy újra beül az iskolapadba, és részt vesz egy továbbképzésen, az biztosan meg fog valósulni. Most nincs akadálya valamilyen kisebb kiruccanásnak, utazásnak, és egy új társ is feltűnhet a színen, akivel hosszú távon tervezhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: